Καντήλια Μνημείου

Προβολή Πλέγματος:
Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΟ

(0)
29,00€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΟ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ.ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΑΡΜΑΡΕ

(0)
29,00€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΑΡΜΑΡΕ.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ.ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟ

(0)
29,00€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ.ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

(0)
29,00€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ.ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΠΡΟΝΖΕ ΕΞΑΓΩΝΟ

(0)
39,50€

Καντήλι Αλουμινίου Εξάπλευρο Κρύσταλλο Μπρονζέ Ματ 32x14Η ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Μπρονζέ, διαμορφώνουν ένα τελικό προϊόν ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ

(0)
39,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΣΗΜΙ Κρύσταλλο Ματ 32x14Η ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Ασημένιο, διαμορφώνουν ένα τελικό προϊόν το οποίο ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ

(0)
39,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ Εξάπλευρο Κρύσταλλο Ματ 32x14Η ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Ανθρακί, διαμορφώνουν ένα τ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ

(0)
39,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ  Εξάπλευρο Κρύσταλλο Ματ 32x14Η ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Μάυρο, διαμορφώνουν ένα..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΡΟΝΖΕ

(0)
48,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΡΟΝΖΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ.ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : 14 x 14 x 27cmΗ ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Μπρονζέ, διαμορφώνου..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΣΗΜΙ

(0)
48,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΣΗΜΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : 14 x 14 x 27cmΗ ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Ασημί, διαμορφώνουν ένα τελικό π..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ

(0)
48,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : 14 x 14 x 27cmΗ ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Ανθρακί, διαμορφώνουν ένα τελικό προ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΥΡΟ

(0)
48,50€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΥΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : 14 x 14 x 27cmΗ ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος είναι Αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την βαφή Μάτ Μαυρο, διαμορφώνουν ένα τελικό προϊόν ..

Προβολή

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

(0)
35,00€

ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΕΙΔΟΣ : ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ..

Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)