Διάφορα Εικονίσματα

Προβολή Πλέγματος:
Προβολή

ΔΙΠΤΥΧΟ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ

(0)
22,50€

ΔΙΠΤΥΧΟ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ.Ένα εικόνισμα από κράμα μετάλλου και χρυσές χρωματικά λεπτομέρειες.Στο αριστερό φύλλο παρουσιάζεται η μορφή της Παναγίας και στο αριστερό η μορφή του Ιησούς&nb..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ

(0)
16,90€

ΠΑΝΑΓΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ.Το συγκεκριμένο εικόνισμα είναι δημιουργημένο από ξύλο και κράμα μετάλλου.Η μορφή της Παναγίας,το καμπυλικό του σχήμα και οι χρυσές βαμμένες λεπτομέρειες το κάνουν να ξεχωρίζ..

Εξαντλήθηκε
Προβολή

ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ

(0)
16,90€

ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗΤο συγκεκριμένο εικόνισμα είναι δημιουργημένο από ξύλο και κράμα μετάλλου.Η μορφή της Παναγίας,το καμπυλικό του σχήμα και οι χρυσές βαμμένες λεπτομέρειες το κάνουν να ξεχωρίζε..

Προβολή

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ

(0)
30,00€

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ.Ένα πανέμορφο εικόνισμα με μεταλλικές λεπτομέρειες.Ξεχωρίζουν τα ''επίπεδα'' του εικονίσματος, καθώς αρχικά είναι η κορνίζα με το γυαλί της.Στη συνέχεια πιο ''βαθιά'' ..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ

(0)
30,00€

ΠΑΝΑΓΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ.Ένα πανέμορφο εικόνισμα με μεταλλικές λεπτομέρειες.Ξεχωρίζουν τα ''επίπεδα'' του εικονίσματος, καθώς αρχικά είναι η κορνίζα με το γυαλί της.Στη συνέχεια πιο..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΟ

(0)
22,00€

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΟΈνα μοναδικό εικόνισμα της Παναγίας και του Χριστού μας.Το εικόνισμα είναι ξύλινης κορνίζας με στεφάνι ασημένιου χρώματος και μαύρο βελούδινο φόντο με χρυσές βαμμένες ..

Προβολή

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

(0)
21,50€

ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΧριστός Ευλογών εικόνισμα από κράμα μετάλλου με βαμμένες χρυσές λεπτομέρειες.Διαστάσεις εικονίσματος : 22x19 cmΠεριλαμβάνετε κουτί δώρου με την αγο..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

(0)
21,50€

ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΠαναγίας εικόνισμα από κράμα μετάλλου με βαμμένες χρυσές λεπτομέρειες.Διαστάσεις εικονίσματος : 22x19 cmΠεριλαμβάνετε κουτί δώρου με την αγορά της εικόνας..

Προβολή

ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

(0)
26,50€

ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ.Το εικόνισμα είναι δημιουργημένο από κράμα μετάλλου με βαμμένες χρυσές λεπτομέρειες.Το εικόνισμα διαθέτει βαση στήριξης.Διαστάσεις εικονίσματος : 30x21 cmΠερι..

Προβολή

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

(0)
26,50€

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ.Το εικόνισμα είναι δημιουργημένο από κράμα μετάλλου με βαμμένες χρυσές λεπτομέρειες.Το εικόνισμα διαθέτει βαση στήριξης.Διαστάσεις εικονίσματος : 30x21 c..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
4,60€

ΠΑΝΑΓΙΑ - ΕΙΚΟΝΑΚΙΕικονάκι Παναγίας με μεταλλικές και χρυσές βαμμένες λεπτομέρειες.Το εικονάκι είναι σε καμπυλωτό σχήμα.Διαστάσεις : 11μ x 9υ..

Προβολή

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
4,60€

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙΕικονάκι Παναγίας με μεταλλικές και χρυσές βαμμένες λεπτομέρειες.Το εικονάκι είναι σε καμπυλοτό σχήμα.Διαστάσεις : 11μ x 9υ..

Προβολή

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ

(0)
3,50€

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙΕικονάκι Ιησούς Χριστός ξύλινη.Διάσταση προϊόντος : 10 x 7,5 ..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ

(0)
3,50€

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟΕικονάκι Ιησούς Χριστός ξύλινη.Διάσταση προϊόντος : 10 x 7,5 ..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ

(0)
3,50€

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟΕικονάκι Ιησούς Χριστός ξύλινη.Διάσταση προϊόντος : 10 x 7,5 ..

Προβολή

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

(0)
4,80€

ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ.Υπέροχο εικονάκι του Γέρων Παισίου με μοναδική παράσταση και χρώματα.Το εικονάκι διαθέτει σταντ για να στέκεται σε κάθε επίπεδη επιφάνεια.Διάσταση προϊόντος : 11μ x 8υ&nbs..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΛΕΠΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ

(0)
9,90€

ΠΑΝΑΓΙΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ - ΛΕΠΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟΤο συγκεκριμένο εικόνισμα φέρει την μορφή της Παναγίας και του Ιησού Χριστού.Είναι δημιουργημένο με ξύλο και μεταλλικό κράμα.Το εικόνισμα έχει ειδικό στάντ..

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
6,90€

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ...

Προβολή

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
6,90€

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ..

2-3 Ημέρες
Προβολή

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
6,90€

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ...

Εξαντλήθηκε
Προβολή

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ

(0)
5,90€

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ..

Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)