Καλώς ήρθατε στο "Σύμβολο Πίστεως"

Η επιχείρηση "Σύμβολο Πίστεως" ειδικεύεται στο εμπόριο λιανικής και χονδρικής πώλησης εκκλησιαστικών ειδών. Εδρεύουμε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα, διαθέτοντας το φυσικό μας κατάστημα καθώς και σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

Κατακτώντας αρχικά την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να καταξιωθούμε στον χώρο των εκκλησιαστικών ειδών, διαθέτοντας ποικιλία από ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές.

Η ανάπτυξη της επιχείρησης δεν άργησε να έρθει, με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κατακτώντας την αγορά των εκκλησιαστικών ειδών.

Γρήγορα εξαπλωθήκαμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και πολλές χώρες του εξωτερικού όπως Γερμανία, Ρουμανία, Αυστραλία κτλ.

Καλύπτοντας και εξυπηρετώντας από ιδιώτες, Ιερούς ναούς, Μονές έως και καταστήματα του είδους εμπειρία μας έγινε γνώμονας για την συνεχή βελτίωση, τον ζήλο του προσωπικού για την κάθε λεπτομέρεια, την διαρκής ανανέωση προϊόντων με νέα σχεδία, καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση με τις πιο γρήγορες αποστολές δεμάτων σε κάθε περιοχή, τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές εξυπηρέτησης.

Διακοσμούμε Ιερούς ναούς, Μονές και απλές Οικίες με επιλεγμένα προϊόντα που ξεχωρίζουν, αυστηρά στα πρότυπα της Ορθοδοξίας.

Το κατάστημα μας διαθέτει πλούσια γκάμα από Επίπλωση Ιερών ναών & Μονών, από Βυζαντινές - Ορθόδοξες Εικόνες μοναδικής Αγιογραφίας, σε διάφορους τύπους ξυλείας, Ασημένιες εικόνες, εικόνες από Αμετάβλητο κράμα Μετάλλου, Χειροποίητα Αγιορείτικα Μοσχολίβανα Εξαιρετικής ποιότητας, Είδη μνημείου, Καντήλια - Θυμιατά, Αγνό Μελισσοκέρι, Τάματα, Εκκλησιαστικά βιβλία.

Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας, δεσμευόμαστε να σας αφήσουν ικανοποιημένους τα προϊόντα μας, θέτοντας ως στόχος να κερδίσουμε την προτίμηση σας.


Με Σεβασμό,

Γρηγόρης & Γεωργία Π.